« Seks
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako je najbolje uzbuditi ženu?

Prilično staromodan, ali vrlo učinkovit način: odvedite je na finu večeru uz čašu vina, to je ženama uzbudljivije od seksi filma, prljavih porukica ili vrućeg telefonskog razgovora

Kako je najbolje napaliti
Kako je najbolje napaliti (Arhiva)
Više o

kako uzbuditi ženu

,

žene

Kako uzbuditi ženu pitanje je koje si vrlo često postavlja dobar dio muškaraca, a neki od odgovora su dobiveni istraživanjem. 

Istraživanje provedeno na preko tisuću žena i muškaraca dalo je neke odgovore koji bi moglo dobro doći muškarcima koji nisu baš sigurni kako je najbolje uzbuditi ženu i dovesti je u raspoloženje za dobar seks.

Žene same kažu da je jedan od najboljih načina prilično staromodan, ali vrlo učinkovit: odvedite je na finu večeru uz čašu vina, to je ženama uzbudljivije od seksi filma, prljavih porukica ili vrućeg telefonskog razgovora.

Evo još vrijednih informacija - vrući su razgovori uzbudljivi za 42 posto žena, no, njih 44 posto najviše se napali kad im partner kaže da ih voli, a samo 26 posto se uzbudi na kompliment tipa jako si seksi, prema tome, pripazite što govorite.

Tek toliko da znate, ženama je dovoljno 42 minute seksa. Muškarci bi rado jedno 45, no nije sigurno mogu li toliko izdržati. Seks duže traje kod osoba koje nisu u vezi, upravo tih željenih 45 minuta, ali je ipak 65 posto žena zadovoljno dužinom seksa.

28.12.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh