« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
HE HE

Kako izvući istinu iz muškarca

Muškarci su poznati po tome da istinu tretiraju kao relativnu stvar koja je podložna uljepšavanju po potrebi, no evo kako ćete ih natjerati da budu iskreni

Samo cool i opušteno
Samo cool i opušteno (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

iskrenost

Muškarcima istina predstavlja relativnu stvar, tako da nije čudo da je s vremena na vrijeme malo uljepšavaju i prilagođavaju trenutku, no kako vjerujemo da bi većina žena željela znati neke informacije o muškarcu prije nego što ga upozna.

Ako mislite da to nije tako jednostavo, varate se - pravilna komunikacija napravit će čudo.

>> Najčešće muške laži i što one znače >>

Za početak, poželjno je glumiti znatiželju (naravno da ste znatiželjni, no ne želite priznati da gorite od želje da saznate) kad pitate viđa li se s još nekom ženom. Ako ga to pitate izravno, bez "znatiželjnog uvoda"

Naravno, u cijeloj priči potrebna je doza tolerancije sa ženske strane, i to opušteno uz stav "Sve je O.K.", što će muškarcu opustiti ne samo živce, nego i jezik, pa možete očekivati istinite izjave na sva vaša pitanje.

>> Što muškarci lažu ženama >>

Na jednu stvar morate posebno obratiti pažnju - vaše reakcije na odgovore ne budu emotivne, burne, nego jednostavne, osmijeh i slijeganje ramenima. 

Ako primjenite ovu tehniku, već nakon dva sastanka znat ćete sve što trebate, pa onda možete u miru donijeti odluku je li on vrijedan daljnjeg truda ili je vrijeme da krenete dalje, u nove avanture.

31.03.2016. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh