« Život
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
LJUBAV

Kako do zadovoljstva u krevetu

Savjeti za bolji seksualni život su prilično jednostavni - spavajte goli, puno i često se ljubite, izlazite zajedno i javno pokazujte svoju ljubav

Držite se za ruke ...
Držite se za ruke ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

krevet

,

seks

,

seksualni život

,

držanje za ruke

,

romantika

,

zadovoljstvo

Recept za dobar seksualni život zapravo je jednostavan, tvrde istraživači sa Sveučilišta u Teksasu koji kažu da se vaš socijalni život preslikava u krevet. Najsretniji parovi koji imaju odličan seksualni život obično izlaze zajedno, drže se za ruke i javno pokazuju svoju ljubav.

Istraživanje na stotinjak tisuća ljudi širom svijeta pokazalo je manjak romantike kod današnjih parova, što se odmah preslikalo na njihov seksualni život. U Francuskoj, primjerice, 55 posto parova izlazi zajedno, Engleska ima postotak manje, Italija dva, dok u SAD to radi jedva 44 posto parova. 

Najsretniji parovi redovito su odgovarali da je najbolji aspekt njihove veze otvorena komunikacija koja ih ispunjava, nakon toga slijedi prijateljstvo, pa ljubav, seks i roditeljstvo kao zadnji element sretne veze. 

Savjeti za bolji seksualni život su stoga prilično jednostavni - spavajte goli, puno i često se ljubite, izlazite zajedno i javno pokazujte svoju ljubav. Tako ćete je ne samo održavati, nego ćete imati i vatrene okršaje pod plahtama ...

31.03.2013. 23:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh