« Seks
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
OPA!

Kako do dovoljno seksa na godišnjem?

Uz organiziranja putovanja, odmora, probleme financija, prežderavanja i prekomjernih količina alkohola te obiteljske dinamike, kako pronaći još energije i za seks

Hoće li ga biti uopće?
Hoće li ga biti uopće? (Pexels)
Više o

seks

,

godišnji odmor

Jedna od najčešćih jadikovki s područja intime je nedostatak seksa. Uz sav taj godišnjeodmorski stres koji se pomiješa s uobičajenim stresom, teško je redovito se seksati.

Uz organiziranja putovanja, odmora, probleme financija, prežderavanja i prekomjernih količina alkohola te obiteljske dinamike, kako pronaći još energije i za seks?

Pomisao na nekoliko tjedana bez seksa većini parova zvuči neprihvatljivo pa evo što psihoterapeutkinja Vanessa Marin savjetuje kako to zaobići.

Stvorite vlastite tradicije

Ako ste od nedavno u braku imate priliku razmisliti o tome što želite od ovogodišnjih godišnjih odmora. Ne morate biti tradicionalni, donesite svoje odluke i stvorite svoje tradicije.

Koliko vremena želite provesti s obitelji? Kako uistinu želite provesti godišnji Malo upregnite mozak i sigurno ćete smisliti neki vaš ritual koji onda možete prakticirati svake godine. Možda ste za romantični izlet? Ili niste? Možda nešto potpuno drugačije, ali bitno je da sami to smislite.

Više ideja pročitajte na portalu Gentleman.hr

24.07.2018. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh