« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
SAVJETI

Kako čistiti kuću od mogućnosti zaraze

Dezinfekcijske maramice i papirnati ručnici su bolja opcija jer njihovom uporabom nećete širiti klice kao što to može biti slučaj kod ponovne upotrebe krpa

Što i kako čistiti
Što i kako čistiti (Arhiva)
Više o

čišćenje

,

koronavirus

Uključivanje nekih jednostavnih promjena u vašu redovnu rutinu čišćenja može vam pomoći da eliminirate klice koje ulaze u vaš dom.

Koristite sredstva za čišćenje koje će ubiti viruse, a savjetuje se uporaba sredstava za čišćenje koja sadrže klor, vodikov peroksid, deterdžente (sapun), jodoforme (antiseptici na bazi joda) ili alkohole.

Također, koristite dezinfekcijska sredstva prema uputama na pakiranju: brzo raspršivanje i brisanje nije dovoljno za dezinfekciju.

Općenito, trebate nanijeti dovoljno dezinficirajuće otopine koja treba neko odstajati na površini neko vrijeme. (To vrijeme trajanja uvijek je naznačeno na naljepnici)

Razmislite i o korištenju proizvoda za jednokratnu upotrebu. Dezinfekcijske maramice i papirnati ručnici su bolja opcija jer njihovom uporabom nećete širiti klice kao što to može biti slučaj kod ponovne upotrebe krpa

10.03.2020. 09:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh