« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ŠNJOF?

Kako ćete večeras zavesti nekoga

Feromoni iz znoja djeluju, odnosno privlače kako muškarce tako i žene, a kao dokaze za svoju tvrdnju navode rezultate nedavnih istraživanja

Neka se osjeti i malo znoja ;)
Neka se osjeti i malo znoja ;) (Dreamstime)
Više o

miris

,

privlačnost

,

feromoni

,

privlačenje

Miris igra veliku ulogu u zavođenju, to znamo svi, no rijetki će se odvažiti u cijelu priču ubaciti i malo znoja koji, tvde znanstvenici, prilično pomaže u privlačenju ljubavnika i zadržavanju onih trenutnih. 

"Feromoni se nalaze u znoju i zato neke djevojke žele nositi majice svojih momaka, i obrnuto. Kada sam bila mlada ja i dečko smo izmjenjivali majice bez da smo razmišljali zašto to činimo. Danas, moj 19-godišnji sin isto to čini sa svojom djevojkom. Očigledno je da se to radi jer nam se sviđa miris koji je partner ostavio na odjeći", kaže Gabriele Froböse, koautorica knjige Lust and Love, Is it More Than Chemistry?.   

Njemački bračni par Gabriele i Rolf Froböse u svojoj knjizi koje je izdalo britansko Kraljevsko društvo za kemiju tvrdi da feromoni iz znoja djeluju, odnosno privlače kako muškarce tako i žene, a kao dokaze za svoju tvrdnju navode rezultate nedavnih istraživanja.

"Postoje tvrdnje da muškarci mogu 'namirisati' kada žena ovu

14.02.2015. 20:23:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh