« Život
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
SAVJETI :)

Kako biti uspješna poslovna žena

Uvažavanje i suradnja kako nadređenih tako i kolega opredstavlja važan oslonac u karijeri svake osobe i predstavlja ključ uspjeha

Put do uspjeha nije toliko zavojit kako izgleda na prvu
Put do uspjeha nije toliko zavojit kako izgleda na prvu (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

posao

,

uspjeh

Kako bi bili uspješni u svom poslu ključ leži u dobrim kolegijalnim odnosima na radnom mjestu. Uvažavanje i suradnja kako nadređenih tako i kolega opredstavlja važan oslonac u karijeri svake osobe.

Nikada ne vrijeđajte kolege i nemojte se svađati! Uvijek će se naći neki kolega koji će se naljutiti zbog nekog razloga i to je jednostavno neizbježno, ali zbog mobbinga ili bullyinga možete završiti na sudu. I zato uvijek izbjegavajte svađe na poslu.

Ne ulizujte se nikome! Budite usredotočeni na komunikaciju s nadređenima i ako vi volite neke suprotne stvari od svog šefa, nemojte zbog toga mijenjati mišljenje samo kako biste mu se svidjeli. Ulizica se nikada nikome ne sviđa, a i njegovati prijateljski odnos sa šefom isto tako nije dobro. Najbolje je da pronađete distancu i jednostavno da se pristojno ophodite prema nadređenom što će vam otvoriti mnoga vrata.

Ne odgovarajte svom nadređenom sa Ne ili Da jer ako vam povjeri neki zadatak nije dobro da ćuje da je primjerice taj zadatak ne moguće ispuniti. Na taj način šefu pokazujete svoje loše strane i pomislit će kako ste nesposobni.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
27.02.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh