« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
TRENDOVI

Kako biti u trendu ove jeseni?

Jesen je omiljeno vrijeme svih ljubitelja mode. Tu su modne revije, časopisi pripremaju posebna izdanja i konačno možemo u potpunosti uživati ​​u popularnim jesenskim trendovima

Trendovi za jesen
Trendovi za jesen (Arhiva)
Više o

jesen

,

trendovi

Jeste li već pripremili ormar za novu sezonu? Za vas smo odabrali najbolje ovogodišnje trendove koje možete odjenuti za poslovni sastanak i vikend kavu u gradu.

Opuštene traperice

Traperice su sastavni dio naših jesenskih ormara već nekoliko sezona. Uložite li u kvalitetu, služit će vam nekoliko godina. Birajte klasične modele bez sušenja i bezvremenskih ukrasa. Ako još niste otkrili traperice iz snova, kliknite na Urbanstore.hr, gdje možete birati između stotina modela. Ove sezone nose se labavije, što dobro izgleda uz tenisice i pumpe. I dobra je vijest da ih sa Urban Store kod za popust sada možete imati po nižoj cijeni.

Prekrasno donje rublje

Svaka dobra odjeća počinje odabirom odgovarajućeg donjeg rublja. Pravilno odabrano rublje optički može izgubiti nekoliko kilograma. Prilikom kupovine Astratexa upotrijebite kod za popust i automatski ćete dobiti popust. Dopunite svoju kolekciju prekrasnim komadima koji će poboljšati vašu figuru i dati vam samopouzdanje.

Ženski kostimi

Želite li ove jeseni biti u trendu, svakako nabavite barem jedan kostim. U odnosu na prethodne sezone, krojevi jakne i hlača su labaviji. Za rad ih kombinirajte s košuljom, elegantnim pumpama i velikom torbicom. Za slobodno vrijeme samo dodajte tiskanu majicu i tenisice.

Mješavina uzoraka

U jesenskim kolekcijama redovito se pojavljuju životinjski uzorci. Ove godine dizajneri su im dodali i druge odvažne dizajne. Ako se usudite, kombinirajte nekoliko različitih uzoraka. Ili možete istaknuti samo jedan takav komad i nadopuniti ga neutralnom bojom, poput bež, sive ili crne.

Izrezi

Jedan od najvećih trendova posljednjih sezona vratio se u modu, pa svu odjeću, majice ili hlače s izrezima možete sigurno izvući iz ormara. Budući da je ovo relativno osebujan komad, ostatak odjeće trebao bi se nositi u neutralnijem stilu.

Poplava cvijeća

Iako je trend cvijeća tipičan za proljetne i ljetne kolekcije, ove su ga godine u kolekcije uvrstili gotovo svi dizajneri. Kod jesenskog cvijeća prevladavaju tamnije boje. Ove se godine cvjetni uzorak nosi na jaknama, haljinama, bluzama, hlačama, ali i kaputima.

Obuća

Jesen je došla i ne samo odjeća je ono što biste trebali uzeti u obzir ako želite biti u trendu. Naravno, cipele su također vrlo važan komad, koje je svojevrsna zamišljena trešnja svakog outfita. Čizme iznad koljena postale su iznimno popularne, a nijednoj ljubiteljici mode ne bi trebale nedostajati u njezinoj garderobi. Možete se usredotočiti na različite boje, dok ne biste trebali izbjegavati onu pastelnu. A gdje kupujete tako sjajne komade? Posjetite e-trgovinu Footshop, upotrijebite Footshop popust kod i kupujte jeftino već danas. Naravno, na meniju ćete pronaći i brojne druge cipele, ne samo za sebe, već i za cijelu svoju obitelj.

23.09.2021. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh