« Žene
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Kako biti neodoljiva muškarcima?

Izgled nema puno veze s neodoljivošću, radi se o stavu i navikama koje imate kao i raznim vidovima ponašanja koji privlače muškarcu

Privlačnost je nešto magično i neopisivo
Privlačnost je nešto magično i neopisivo (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

neodoljivost

Žene vole i žele biti privlačne, no većina njih to pogrešno veže uz izgled, misleći da će im to pomoći da privuku muškarca i zadrže ga u dugoročnoj vezi. No, ustvari je privlačnost sretan miks karaktera i ponašanja, barem tako kažu muškarci.

Stoga, za početak morate zaboraviti na ideju da odrastanjem postajete strašno ozbiljna osoba koja se stalno brine - naravno, ne očekuje se ni da ostanete u tinejdžerskim godinama u glavi, sa svim mušicama koje dolaze s tim godinama. Jednostavno, prihvatite sebe i svijet oko sebe i u svemu pronađite nešto zabavno.

Mladost je u glavi, ne na licu ili u tijelu, što znači da vam duh treba ostati mlad, povremeno zaigran i neodgovoran, uz zdravu dozu humora i autoironije.

Govor tijela puno više odaje o vama od riječi - niti 20 posto cjelokupne komunikacije ide kroz riječi i njihovo značenje, a ostatak je položaj tijela, izraz lica i ostali neverbalni znakovi. Stoga, hodajte uspravno, podignute glave, samouvjereno i odlučno ...

Negativne emocije zadržite za sebe, prikrijte ih tajanstvenim smiješkom (iako kuha u vama) i počet ćete privlačiti muškarce kao magnet. Ako se uspijete izliječiti od nestrpljivosti i brinuti o sebi i svom izgledu (što ne znači da trebate biti napirlitani do bola), neodoljivost će postati vaš zaštitni znak.

09.06.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh