« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kako bi se muškarci seksali da mogu?

Čak 91 posto muškaraca radije bira dva puta tjedno s osobom koju voli nego svaki dan s nekim do koga im nije baš stalo

Eh, da ...
Eh, da ... (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

Seks je muškarcima često na pameti, a vjerovali ili ne, bez obzira na dostupnost pornića na webu pokazalo se da čak 69 posto muškaraca vjeruje da postoji - prijateljstvo između žena i muškaraca. 

Oralni seks im je i dalje jako napet, no bune se da ga ne dobivaju dovoljno, i to čak 58 posto ispitanika, koji su redom uvjereni da to rade bolje od većine. Trećina ih je priznala da svoje vještine među plahtama duguje pornićima.

Unatoč tome 58 posto njih tvrdi da ne dobivaju dovoljno oralnog seksa, a svoje sposobnosti pružanja istog opisali su kao boljim od većine. U seksualnim igricama pomažu im fotografije i snimke, a 43 posto njih fotografiralo se golo za partnericu. 

Menage a trois, popularna trojka san je gotovo svakog muškarca, no u verziji gdje su on, draga i još jedna žena. Ako žena predloži obrnutu varijantu, velika većina ponudu bi odbila, a čak 42 posto bi ozbiljno razmislilo o prekidu veze.

Ipak, utješno je za žene što čak 91 posto muškaraca radije bira dva puta tjedno s osobom koju voli nego svaki dan s nekim do koga im nije baš stalo. Ipak, pritom velik broj njih brine o erekciji, pa se 61 posto takvih pomaže seksualnim fantazijama - upravo o partnerici s kojom trenutno vode ljubav. No, ostali se pomažu maštarijama o nekoj od bivših ...

17.08.2016. 21:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh