« Život
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
A VI?

Kada treba reći - volim te?

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet mjeseci prije nego što drugoj strani kažu 'Volim te' po prvi put

Kad bi to bilo dobro reći...
Kad bi to bilo dobro reći... (Arhiva)
Više o

ljubav

,

'Volim te'

Volim te - vjerojatno niti jedan izraz nema oko sebe toliko mitova, legendi, strahova i emocija kao ovaj, jer ipak se radi o izražavanju emocije koja je dovoljno snažna sama po sebi da vas potpuno razvali i promijeni, a još je i trebate verbalizirati drugoj osobi...

Naravno, upravo iz tog razloga mnogi se ljudi srame prvi izreći te dvije magične riječi u vezi, a ništa manje nema ni onih koji kalkuliraju i čekaju da to partner izgovori prvi.

Pa, kad je onda najbolje vrijeme za reći - volim te? Internetska stranica i servis za upoznavanje  Match.com provela je istraživanje na 2000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji, s glavnim ciljem otkrivanja ljubavnih navika parova.

No, posebno su željeli istražiti pravo vrijeme za poduzimanje nekih ključnih koraka u vezi koje svi prolaze.

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet mjeseci prije nego što drugoj strani kažu 'Volim te' po prvi put. To je otprilike isti vremenski period nakon kojih su spremni objaviti svijetu kako su u sretnoj vezi, te ih upoznaju sa svojim najbližim prijateljima.

Iako čekaju na izjavljivanje nježnih osjećaja, ista studija je pokazala da se trećina ispitanika u prvi seksualni odnos upuštaju do dva tjedna nakon upoznavanja, dok se prvo držanje ruke u 34 posto slučajeva dogodi tek nakon prvog seksa.

Zanimljivo, nije li? Koliko je vama trebalo?

01.04.2018. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh