« Život
objavljeno prije 12 godina
TROŠENJE

Kada je novac u pitanju žene lažu sve u šesnaest

Kako bi sakrile svoj impulzivni šoping žene često posežu za taktikom "iskrivljavanja istine"

Fotografija vijesti
Više o

financije

,

laži

,

novac

,

muškarci i žene

,

trošenje novca

Da odmah raščistimo, nitko ne tvrdi da su žene patološki lašci, no novo istraživanje javnog mijenja pokazalo je da kada je novac u pitanju, odnosno njegovo trošenje, ljepši spol nije u potpunosti iskren.

Naime, anketa preko 23 tisuće ljudi koje su provele Internet stranice Today i Self otkrila je da se žene, skoro dvostruko češće od muškaraca služe lažima. Četvrtina ispitanica priznalo je da su obmanjivale partnere tako što su za nove krpice tvrdili da su zapravo stare ili da su skupe cipele bile na totalnoj rasprodaji.

Iako se većina ispitanika, otprilike dvije trećine, složila da je financijska vjernost jednako važna kao i seksualni integritet, anketa je pokazala da 56 posto žena laže kada su novci u pitanju, dok isto čini 37 posto muškaraca.

Realno gledajući, ako su svi računi plaćeni i djeca ne gladuju stvarno nije bitno da li su torbica, cipele i ostale drangulije bile na rasprodaji ili ne. Ono što predstavlja potencijalni problem je nesrazmjerno trošenje kućnog budžeta, odnosno da jedna strana, bilo muškarac ili žena, troši kao pijani milijarder dok drugi štedi na sve strane.       

27.04.2012. 08:48:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh