« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO :)

Kad ženska ljubomora nije na mjestu

Žene su, barem naizgled, češće sklone ljubomori, no u ovim situacijama koje opisujemo takvim osjećajima stvarno nema mjesta

U ovim situacijama nemojte naglo reagirati
U ovim situacijama nemojte naglo reagirati (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljubomora

,

posesivnost

Muškarci što svjesno, a što nesvjesno vole izazivati ljubomoru kod svojih partnerica, ali svaka bi žena trebala znati da ima određen broj situacija u kojima ljubomora sa ženske strane jednostavno nije opravdana.

Primjerice, ako vaš muškarac želi izlaziti sa svojim prijateljima, ne morate odmah u glavi imati sve najgroznije moguće scenarije. Da, vjerojatno će ponekad popiti čašicu više, no kako je druženje s prijateljima dobro za njegovo zdravlje (pokazala istraživanja), dajte mu to veselje i iskoristite to vrijeme za svoje užitke. 

Još jedna uobičajena situacija - muškarci češće od žena primjećuju zgodne žene na cesti, pa to obično izaziva manji ili veći napad ljubomore, no njegov pogled ne znači da će vas automatski ostaviti i otići s njom. Stoga, ohladite malo.

Vjerojatno ne treba posebno naglašavati - muškarci uživaju kad ih primjećuju druge žene, makar se možda one njima niti ne sviđaju. Umjesto da budete ljubomorni, samo se postavite tako da svima bude jasno da je on vaš i sve će biti u redu.

I da, kad muškarac hvali druge žene, to ne znači da misli da su one poželjnije od vas, nego da mu se sviđa neki aspekt njenog ponašanja, pa iako je to možda kolegica s posla s kojom je svaki dan na gablecu, ne treba se odmah postavljati na zadnje noge.

Sve u svemu, najveći dio takvih situacija je potpuno nevin, pa se opustite i uživajte.

20.03.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh