« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
EH, DA ...

Kad žene glume orgazme?

Čak 60 posto žena glumit će orgazam ako se nalazi u dugogodišnjoj vezi ili tek novoj, a 40 posto žena glumi orgazam tijekom seksa za jednu noć

Ne baš u bircu, u krevetu...
Ne baš u bircu, u krevetu... (Screenshot)
Više o

žene

,

orgazam

,

glumljeni orgazam

,

razlozi

Glumljeni orgazam, na žalost većine muškaraca i nešto manjeg broja žena, nije mit nego svakodnevnica, jer je cijeli niz istraživanja pokazao dva porazna podatka - većina žena odglumila je orgazam barem jednom, a njih više od dvije trećine to radi - stalno!

Hoće li žena glumiti orgazam uvelike će ovisiti o tome u kakvoj je vezi s partnerom s kojim ima odnos. Čak 60 posto žena glumit će orgazam ako se nalazi u dugogodišnjoj vezi ili tek novoj, a 40 posto žena glumi orgazam tijekom seksa za jednu noć ili nakon vjenčanja, pokazali su rezultati.

Ono što svakako treba imati na umu jest da ženi ne treba predbacivati ako ste prepoznali da glumi orgazam. To ne radi kako bi povrijedila partnera već upravo suprotno, kako bi mu podigla samopouzdanje i odala svojevrsno priznanje

Osobe u dugim vezama,posebice one koje su u braku, ne moraju brinuti zbog dostizanja vrhunca, smatraju stručnjaci. Što je par dulje zajedno, bolje se i poznaje. Kada partner otkrije što njegovoj partnerici odgovara u seksualnom odnosu, to može primijeniti svaki put i tako svojoj partnerici osigurati češće orgazme. 

Na početku veze, žena želi impresionirati partnera i u tim situacijama češće će glumiti orgazam ako ga nije dostigla. 

Svakako je dobro razgovarati ako jedna strana teško ili rijetko postiže vrhunac, ne bojte se otkriti što vam smeta i što biste rado promijenili. To će itekako poboljšati vaš seksualni život, i stvoriti posebno povjerenje između partnera. 

01.04.2017. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh