« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
TAKO JE!

Kad trebate i morate biti ljubomorni

Ljubomora je osjećaj kojeg bi se, u principu, trebali kloniti, no postoji nekoliko situacija kada bi žena stvarno trebala pokazati ljubomoru

A sad me dobro slušaj ...
A sad me dobro slušaj ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

ljubomora

,

opravdana ljubomora

Ljubomora obično radi probleme u vezi, no to je tako samo zbog činjenice da je većina ljubomornih ispada neargumentirana i potpuno nepotrebna. Ipak, žene u određenim situacijama trebaju biti ljubomorne kako bi pokazale da im je stalo do veze.

Očekivano, na prvom su mjestu njegove bivše koje uvijek malo dižu tlak, svaki put kad ih spomene ili ih negdje sretnete. Sve dok je to u okvirima male žaoke, dobro je ...

Najbolja prijateljica vašeg partnera obično je druga meta ljubomore jer se ženama ponekad čini da je ona bolja i zabavnija od nje. No, sjetite se najvažnije stvari - on je s vama, a ne s njom.

Naravno, tu je i njegova udvaračica - neka od frendica, kolegica na poslu ili poznanica koja se uvijek rastopi kad ga vidi. Iako je obično očito da mu se nabacuje, suzdržite se koliko god možete, reagirajte kad postane stvarno napasna.

Posao često zna oduzimati stvarno previše vremena, pa kad se stalno vraća kući navečer umjesto poslijepodne, vrijeme je da malo porazgovarate o tome.

I da, tu su njegovi prijatelji koje jednostavno morate otrpjeti, ali je potrebno tu i tamo malo dići buku kako bi se izlasci prorijedili i njegova mama koja ga koristi kao potrčka ... ali tu nemate prevelike šanse, pa nemojte ni gubiti vrijeme.

07.08.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh