« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

Kad su to muškarci vjerni?

Muškarci nisu baš tako laki na obaraču u situacijama kad u blizini nema baš previše žena, štoviše, vjerni su baš kao i psi

Manje žena u blizini - vjeran muškarac
Manje žena u blizini - vjeran muškarac (Arhiva)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

manjak žena

Muškarci nisu baš uvijek vjerni, ali u toj cijeloj priči niti žene nisu bez grijeha, naravno - treba svoju partnericu s nekim i prevariti.

E sad, muškarci tvrde da im je to u genima (macho tipovi, naravno), žene na to odgovaraju da su muškarci svinje, a recept za vjernost je zapravo vrlo jednostavan - preselite se negdje gdje žena nema u izobilju.

Zvuči bezveze? Nije, barem tako tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Utah koji su napravili istraživanje koje je pokazalo da muškarci nisu baš tako laki na obaraču u situacijama kad u blizini nema baš previše žena.

Gotovo jednaka istraživanja provedena su na još nekoliko mjesta na svijetu, i rezultati bili gotovo potpuno isti - što manje žena, to su muškarci vjerniji i ne pada im na pamet švrljati unaokolo kako ne bi ostali bez žene. Pragmatično, rekli bismo ...

S druge strane, žene su, bez obzira na količinu muškaraca u okolini, jednako kao i jači spol zainteresirane za jednokratni seks.

Sve ovo ide na ruku stručnjacima koji zagovaraju evolucijsku teoriju po kojoj je muškarac programiran da napravi što više djece kako bi najsposobnija i najjača preživjela i nastavila vrstu, no jednako tako je programiran i da ih čuva i odgaja do spolne zrelosti.

Pa vi vidite što ćete ...

20.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh