« Život
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ZANIMLJIVO :)

Kad se obično prvi put kaže - volim te!

Svi se vjerojatno sjećaju kad su prvi put nekome rekli da ga/nju vole, a evo i kad se odlučujemo izgovoriti te dvije, često sudbonosne, riječi koje ljubav znače

Obično nam treba pet mjeseci ...
Obično nam treba pet mjeseci ... (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

Volim te su dvije riječi koje neki jako teško mogu prevaliti preko usana, drugi jedva čekaju da ih prvo izgovori druga strana, a treći su totalno samozatajni po tom pitanju. No, kad se te riječi pojavljuju u vezi?

Portal za upoznavanje Match.com proveo je istraživanje na dvije tisuće svojih čitatelja, a uz to pitanje zanimalo ih je i kad se postaje službeni par na društvenim mrežama te koliko je normalno pričekati na prvi seks.

Što se tiče čarobne dvije riječi, vrijeme je - pet mjeseci u prosjeku. Vjerovali ili ne, toliko je prosječno potrebno parovima da promjene svoj ljubavni status na Fejsu ili postave prvu objavu o svojoj vezi. 

Razlog? Vrlo jednostavan - tek kad čuju te dvije riječi sigurni su u svoju vezu i objavljuju svoju sreću svim prijateljima.

Seks je, naravno, potpuno druga priča - 27 posto čeka tek tjedan ili dva. Zanimljivo je da čak trećina parova na držanje za ruke u javnosti pričeka upravo prvi seks. Ni predstavljanje nove ljubavi bliskim prijateljima ne ide baš glatko - 60 posto to napravi unutar prvih mjesec dana veze.

Ako još uvijek nemate partnera/icu od kojeg ste čuli da vas voli, ne brinite - tek 50 posto ljudi upoznaje svog životnog partnera u dvadesetima, stoga, ima vremena ....

25.01.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh