« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
UFF :)

Jutarnji seks - 5 dobrih razloga

Jutarnji seks više vole muškarci, to je dobro znano, no evo pet dobrih razloga zašto bi se i žene trebale upustiti u njega

Začinite jutro dobrim seksom
Začinite jutro dobrim seksom (Dreamstime)
Više o

seks

,

jutarnji seks

Jutarnji seks nekima nije omiljen iz više razloga, no bilo kojeg muškarca pitali, dobit ćete isti odgovor - da, naravno! Kad se zna da se muškarci obično bude s erekcijom, to nije ni čudo, ali kod žena je situacija potpuno drugačija.

Naime, u jutarnjim je satima ženama libido na vrlo niskim razinama, ali kad se pogledaju razlozi za jutarnji seks, sigurni smo da ćete se predomisliti i popustiti navaljivanju svog dragog...

Doručak - nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, tijelo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.

Energija - jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovjek sretan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi, pun energije

Opuštanje - nema ništa bolje od oslobađanja stresa putem seksa, pa ćete sigurno na posao doći puno opuštenije i bolje volje.  

Seksi cijeli dan -  stvar je jednostavna: seks oslobađa serotonin, hormon sreće kao i hormon rasta, pa nije ni čudo da su ljudi nakon jutarnjeg seksa odlične volje i izgledaju ljepše.

Sjajan početak dana - zamislite seks vrlo rano ujutro, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

19.04.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh