« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Nesporazum ili prevara?

Jura Stublić uzeo Srbima novac, a koncert nije održao

Jura Stublić, nekadašnji frontmen grupe 'Film', prevario je organizatore, uzeo honorar i pobjegao iz Novog Bečeja ne održavši koncert.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Srbija

,

Jura Stublić

,

koncert

Nastup Jure Stublića planiran je za subotu, 29. kolovoza, ali je zbog nevrijemena koje je te večeri zahvatilo Novi Bečej koncert premješten na nedjelju, prije nastupa Vlade Georgieva, čime su Velikogospojinski dani završeni.

Stublić se međutim te večeri nije pojavio na bini, nakon čega nije bio dostupan ni na mobitel, pa se i ne znaju pravi razlozi zašto nije nastupio, prenosi srpski Blic.

Na manifestaciji, koja je trajala od 27. do 30. kolovoza, nastupao je Haris Džinović, Vlado Georgiev, Neno Belan te nekoliko manje poznatih bendova i pjevača s prostora bivše Jugoslavije.

Unatoč prekršenom dogovoru sa Stublićem, glavni organizator Velikogospojinskih dana, Milivoj Vrebalov, zadovoljan je cjelokupnom manifestacijom koju je posjetilo preko sto tisuća ljudi te humanitarnom akcijom "Pogodite predsjednika" pomoću koje će sav prikupljen novac biti doniran djeci s posebnim potrebama te za financiranje obnove dvorca Hertelendi u Boraču. 

01.09.2009. 20:19:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh