« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SPEKTAKL

Julian Jordan & Kid Chris uz La Fiestu u klubu Central

u petak, 16.09. Central će posljednji puta ove sezone biti domaćin La Fiesti, glazbeno scenskom spektaklu koji nam ovog petka donosi nastup čak dvije DJ zvijezde

Glamurozna La Fiesta ovoga petka u Centralu
Glamurozna La Fiesta ovoga petka u Centralu (PRninjas)
Više o

klub Central

,

Julian Jordan

,

Kid Chris

Atraktivna nova lokacija noćnog života Splita još uvijek je klub Central, a petkom je posebno glamurozna kada La Fiesta preuzima pozornicu. Iznimno visok strop kluba idealan je za aerial akrobate koji na svili ili metalnim prstenovima pokazuju svo svoje umijeće, a pozornica ispred DJ pulta idealne je veličine za raskošne kostime i performanse. Da je jednako važna i glazba dokazuju imena koja gostuju u sklopu La Fieste.

Ovog petka Nizozemski DJ i producent Julian Jordan dolazi u Central, a pridružit će mu se i njemačka atrakcija DJ i MC Kid Chris.

U petak 16.09. opraštamo se od La Fieste u klubu Central. Glazbeno scenski spektakl zaintrigirao je sve željne nove dimenzije noćnog života, a ovog petka za kraj donosi pravu glazbenu poslasticu.

Julian Jordan nizozemski je DJ i producent kojeg često povezuju s Martinom Garixom, a razlog tome je upravo njihova povezanost iz školskih klupa kada su zajedno pohađali glazbeni institut u Utrechtu. Jordan svo svoje umijeće već od jedaneste godine primjenjuje na elektronsku dance glazbu kada je i potpisao svoj prvi ugovor s nizozemskom izdavačkom kućom Spinin' Records. Sve ostale je, možemo reći, povijest, jer njegova karijera od tada ima samo uzlaznu putanju.

Jordanu će se na pozornici pridružiti i Kid Chris, DJ, MC, producent i prije svega showman kojeg publika jednostavno obožava. Nastupa od Ibize, preko Dubaia, Miamia, godišnje ima preko 150 nastupa, a u svom setu kombinira uživo dance glazbu sa svojim odličnim vokalom i MC performansama.

13.09.2016. 12:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh