« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
WikiLeaks

Julian Assange objavit će knjigu u travnju

Glavni izdavač knjige tvrdi da će to biti priča o čovjeku koji nas je prisilio da radikalno razmislimo o nekim temeljnim ljudskim idejama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

WikiLeaks

,

Julian Assange

Assange je u petak izvijestio kako će u travnju u Velikoj Britaniji objaviti "vrlo osobnu" knjigu u kojoj će čitateljima ponuditi priču o svojoj borbi čiji je cilj, kako tvrdi, uspostavljanje novih odnosa među narodima i njihovim vladama prenosi Hina.

U povodu izdavanja knjige Assange je izjavio: "Nadam se da će ta knjiga biti jedan od ključnih dokumenata našeg naraštaja". Knjiga će izaći u izdanju male škotske izdavačke kuće Canongate Books iz Edinburgha, s kojom je potpisao ugovor. "U toj vrlo osobnoj knjizi, opisat ću našu borbu čiji je cilj uspostavljanje novih odnosa među narodima i njihovim vladama", rekao je u kratkoj izjavi Assange.

Prva knjiga Juliana Assangea otkrit će filozofiju WikiLeaksa, uz priču o fascinantnom životu čovjeka koji nas je prisilio da radikalno razmislimo o nekim temeljnim ljudskim idejama poput transparentnosti, demoracije, vlasti i moći, rekao je glavni izdavač Canongatea Alfred A. Knopf.

08.01.2011. 10:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh