« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci
kao u filmu...

Jučer na ulice izašle duge cijevi

Na frekventnim ulicama i ulazima u grad jučer su stajali specijalci, a prijestupnik je uhićen tek u Imotskom

Traženi automobil izgleda otprilike ovako.
Traženi automobil izgleda otprilike ovako.
Više o

bjegunac

,

blokada grada

,

duge cijevi

Jučer popodne u televizijskim je medijima objavljeno službeno priopćenje o nezapamćenom bjegu sličnom filmovima o Jamesu Bondu. Naime, iako zvuči zabavno, događaj je zaista bio ozbiljan. Jučer negdje oko 15 sati, na graničnom je prijelazu Macelj nepoznat vozač u sivom BMW-u Z4, talijanskih registracija prošao granicu bez zaustavljanja.

Policija je zato jučer apelirala građane da ukoliko primjete vozilo odmah dojave policiji.

Granični su policajci primjetili da nešto nije u redu i da se automobil nema namjeru zaustavljati na kontroli putovnice, pa su odmah dojavili lokalnoj policiji prema kojoj je otišao. Nažalost, policija Krapinsko - zagorske županije nije uspjela pronaći automobil pa je alarmirana sljedeća, Zagrebačka.

38-godišnji talijanski državljanin uhićen je tek na području Imotskoga i nalazi se u pritvoru, izvijestio je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Osim izbjegavanja granične kontrole, tereti ga se i za izazivanje prometne nesreće s materijalnom štetom, koju je, na imotskom području, izazvao tijekom jučerašnjeg bijega. Talijan koji je bio u bijegu, policiji u Imotskom predao se bez većeg opiranja, a trenutačno je u tom gradu i u pritvoru, te čeka daljnji tijek obrade.  (METRO)

22.08.2008. 10:29:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh