« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Talijan koji je projurio preko granice uhićen čak u Imotskom

Kako je uspio proći kroz sve policijske punktove zna samo on.

Uspio pobjeći kroz cijelu zemlju.
Uspio pobjeći kroz cijelu zemlju. (Željko Hajdinjak, CROPIX)
Više o

bjegunac

,

policijska potraga

,

BMW Z4

Na području Imotskog jutros je uhićen talijanski državljanin koji je jučer poslijepodne BMW-om Z4 projurio kroz hrvatsko-slovensku granicu na Macelju.

Nakon što je policija za njim jučer tragala po širem području sjeverozapadne Hrvatske, zbog čega su i po Zagrebu postavljeni policijski punktovi, 38-godišnjak je jutros oko 8,45 sati opažen i uhićen u svom automobilu u mjestu Nebriževac nedaleko Imotskog, kazao je glasnogovornik Ravnateljstva policije Krunoslav Borovec.

Dodao je da će policija nakon što dobije nalog istražnog suca pretražiti automobil i utvrditi ima li u njemu predmeta za kaznenu prijavu.

Splitsko-dalmatinska Policijska uprava objavila je da je talijanski državljanin uhićen nakon potjere u mjestu Grubine te da je njegov automobil u krugu postaje u Imotskom.

Borovec je kazao da su od Interpola dobili podatke da je uhićeni ranije prijavljivan zbog zlouporaba droga, prijevara, napada na službene osobe, napade, ozljeđivanja i paleže.

Talijanski državljanin je prije "upada" u Hrvatsku projurio i kraj slovenskih carinika, koji po policijskim tvrdnjama nisu imali vremena upozoriti hrvatske kolege da zatvore granicu. (HINA)

22.08.2008. 14:00:22
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh