« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
KONCERTI

Josipa Lisac u Lisinskom 19. prosinca

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog

Ponovno za Karla...
Ponovno za Karla... (Arhiva)
Više o

Josipa Lisac

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

,

Karlo Metikoš

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

Josipa Lisac - „Dok razmišljam o nama" (live)

Već više od dva desetljeća, prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi. Nakon četiri godine Josipa se vraća u našu najpoznatiju dvoranu, koju je do sada rasprodala nebrojeno mnogo puta. Naša najveća glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda, a publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

Josipa Lisac - "Daleko

Publika će tako imati priliku uživati u velikim klasicima iz Josipinog repertoara, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" ili "Daleko".

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 17. studenog od 10:00, po cijenama od 140, 170 i 200 kn. Kupiti u sustavu Eventim i na www.eventim.hr, kao i na blagajni Lisinskog, te na www.ulaznice.hr.

16.11.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh