« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
KONCERTI

Josipa Lisac u Lisinskom 10. prosinca

Josipa Lisac, u sklopu svoje izrazito uspješne turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi, nastupit će 10. prosinca u K.D. Vatroslav Lisinski

Sjajna Josipa pred zagrebačkom publikom
Sjajna Josipa pred zagrebačkom publikom (Arhiva)
Više o

Josipa Lisac

,

KD Vatroslav Lisinski

,

koncert

Legendarni zagrebački Lisinski, bez dvojbe koncertni prostor koji senzibilitetom najviše odgovara Josipi Lisac, ugostit će našu najveću glazbenu divu na samostalnom koncertu nakon punih 12 godina! Naime, od 2001. godine Josipa nije održala samostalan koncert u tom prostoru, a okrugla obljetnica "Dnevnika jedne ljubavi" i veliki datum prisjećanja na Karla Metikoša sjajna su prilika za ponovni susret.

Na turneji na kojoj naglasak daje na "Dnevnik jedne ljubavi" te uživo kroz dva i pol satni program izvodi i neke skladbe koje nisu bile na koncertnom programu već desetljećima, na obljetnicu Karlove smrti Josipa se vraća u svoj Zagreb i zaokružuje izuzetno uspješnu 2013. godinu. U savršenom ambijentu Lisinskog, uz podršku punog live banda, Josipa Lisac u utorak 10. prosinca pokloniti će svojoj publici još jedan u nizu doista posebnih nastupa.

ULAZNICE

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u utorak 17. rujna.

Rang cijena je 120, 150 i 170 kuna, a dostupne će biti na blagajni koncertne dvorane Vatroslav Lisinski i na www.lisinski.hr.

Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa Los Angeles agencija.

13.09.2013. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh