« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana
NAJAVE

Josipa Lisac - poznati gotovo svi nastupi do kraja godine

Kao i dosad svoju koncertnu godinu Josipa će tradicionalno završiti nastupom u Zagrebu u prosincu, čiji točan datum i lokacija ce biti objavljeni u narednim tjednima

Joipa ima vrijednu godinu
Joipa ima vrijednu godinu (Inka Lo)
Više o

Josipa Lisac

,

koncerti

,

najave

Nakon pola izuzetno uspješne godine pred našom najvećom glazbenom umjetnicom, Josipom Lisac, je šest mjeseci u kojima će se naći nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu.

Proteklog vikenda Josipa je nastupila kao glavna izvođačica na City Groove Festivalu u Podgorici, a do studenog uplanirani su sljedeći koncerti: krčki Svjetski dan glazbe 22. lipnja, "Bernhard Theatre" u Zurichu 7. srpnja, te varaždinski Špancirfest 18. kolovoza.

Publika u Sisku u vanserijskim izvedbama Josipe i benda uživati će 22. rujna, a tjedan dana kasnije njezina fantastična glazba čut će se u Carl Orff Saalu u Munchenu. Getebuški Konserhuset na rasporedu je 19., a Scalateatern u Stockholmu 21. listopada. Jedini koncert u studenom pripao je Zadru u čiji Arsenal stiže 10. tog mjeseca.

Kao i dosad svoju koncertnu godinu Josipa će tradicionalno završiti nastupom u Zagrebu u prosincu, čiji točan datum i lokacija ce biti objavljeni u narednim tjednima.

05.06.2018. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh