« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Josipa Lisac - najavljeni koncerti do kraja ljeta

Nakon trijumfalnog nastupa sinoć u Splitu na Sustipanu, naša najveća glazbena umjetnica Josipa Lisac najavila je tri koncertna nastupa za kraj ljeta.

Bit će još koncerata...
Bit će još koncerata... (Inka Lo)
Više o

Josipa Lisac

,

koncerti

,

ljeto

Na izuzetnu lokaciju na Sustipan Josipa se sinoć vratila nakon dugih devet godina, na pozornicu i događaj koji je i otvorila u srpnju 2012. godine. Josipin nastup tada bio je prvi uopće na manifestaciji San sustipanske noći, koja je odmah postala tradicionalna, a uskoro i jedan od najznačajnijih glazbenih događaja ljeta u Splitu svake sezone.

Josipa Lisac - "Daleko"

Kroz dvosatni nastup Josipa je podsjetila na svoj prebogati katalog klasika, koji sadržava pjesme poput "Danas sam luda" koja je digla publiku na noge, kao i emotivne "Magla" ili "Gdje Dunav ljubi nebo".

Više puta tijekom koncerta pohvalila je splitsku publiku koja je mirno i s pažnjom odslušala cijeli koncert. U posebnom ambijentu Sustipana, jednog od najljepših koncertnih prostora na našoj obali, Josipa Lisac i njezin band još jednom su ostavili sjajan dojam na njene fanove.

Oduševili su mnogobrojnu publiku svih generacija koja nastup naše dive ispratila gromoglasnim pljeskom i sjedeći na dekicama, što je na neki način postao i zaštitni znak Sustipanskih noći.

Josipa Lisac - „Dok razmišljam o nama" (live)

Josipa Lisac će koncertno ljeto nastaviti u Rijeci, na Trsatskoj gradini 25. kolovoza, nakon čega slijede Špancirfest u Varaždinu 29. kolovoza i koncert u Đakovu 17. rujna.

12.08.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh