« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
DIJAGNOZA

Još uvijek se točno ne zna zdravstveno stanje Ive Sanadera

Sanaderu je u bolnici rečeno da mora obaviti još jedan specijalistički pregled, no nije mu rečeno gdje i kada će to biti

Fotografija vijesti
Više o

Ivo Sanader

,

USKOK

,

Remetinec

Iako je danas pregledan u bolnici u Svetošimunskoj ulici u Zagrebu, bivši premijer i odnedavni stanovnik zatvora u Remetincu, Ivo Sanader, jop uvijek nema liječničku dijagnozu, prenosi Hina.

Sanaderu je u bolnici rečeno da mora obaviti još jedan specijalistički pregled, no nije mu rečeno gdje i kada će to biti, kazao je Suić, koji pretpostavlja da će Sanaderu biti slikana noga.

Lijevu nogu Sanader je ozlijedio još dok je bio u ekstradicijskom pritvoru u Salzburgu, a prva dijagnoza ukazivala je na istegnuće ligamenata. No, njegovi odvjetnici rekli su novinarima da se stanje zakompliciralo i da problem predugo traje te neki liječnici sumnjaju da je možda riječ o "nekakvoj sepsi" jer je noga i dalje natečena te je promijenila boju.

Fotografi su uspjeli snimiti jedino gležnjeve Sanadera dok je nakon pregleda ulazio u pravosudni kombi, na kojima se vidi da bivši premijer hoda uz pomoć štaka i da mu je noga otečena.

Zbog zdravstvenih problema USKOK-ovi istražitelji Sanadera su jučer, umjesto u sjedištu USKOK-a saslušali u Remetincu gdje je porekao krivnju u aferi Fimi media, ali je odbio odgovarati na pitanja tužiteljstva.

Sanader će obranu nastaviti iznositi u srijedu, u slučaju navodnog uzimanja 3,5 milijuna kuna provizije od Hypo banke.

22.07.2011. 17:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh