« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
FESTIVAL

Još samo sutra povoljnije ulaznice za Schengenfest

Festivalske ulaznice možete kupiti po povoljnijoj cijeni još samo sutra pa ćete za jednodnevnu ulaznicu izdvojiti 25 eura, a za trodnevnu 55 eura

Schengenfest po peti put
Schengenfest po peti put (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Schengenfest

Schengenfest se održava već petu godinu u slovenskoj regiji Bela Krajina, u mjestu Vinica tik uz hrvatsko - slovensku granicu. Prošlogodišnji uspjeh lansirao je Schengefest na poziciju najposjećenijeg slovenskog festivala, a sami organizatori nazvali su ga festivalom sunca, zvuka i zabave koji raznolikim programom svake godine privlače sve više više posjetitelja.

Ovo nije bilo kakav festival - usudili bismo se reći da tu očekujemo ljude bez kompleksa željne dobrog provoda jer je to istinski odmor u tom slučaju, ništa drugo se s tim ne može mjeriti. I naš line up izvođača pokazuje koliko smo kao organizatori neopterećeni time je li nešto cool ili nije cool - nama je cool da se tri dana zabavljamo, da se za svakoga nađe ponešto, da steknete nova poznanstva i da vas za SCHENGENFEST vežu super sjećanja." - stav je organizatora iz KUD-a Bela Krajina i čini se da njihova formula uistinu djeluje jer svake godine dolazi sve više posjetitelja, kako na festival tako i u festivalski kamp.

U povijest Schengenfesta do sada je „upisano" oko 40 000 posjetitelja i preko 110 izvođača, a neki od njih bili su Hladno Pivo, TBF, Jinx, Kultur Shock, Dubioza Kolektiv, Edo Maajka, Superhiks, S.A.R.S., Laibach... Za ovogodišnji rođendan očekuje vas mnogo zanimljivosti, a među njima će se naći električni bik te boksački mega-ring koji su idealni kao anti-stres terapija! Niste ih još probali? Ovaj put to nemojte propustiti! 

Uskoro ćemo objaviti i nove informacije o popratnim aktivnostima Schengenfesta koji je zbog svojeg koncepta jedinstven na ovim prostorima, a kakva smo iznenađenja pripremili saznat ćete za tjedan.

Festivalske ulaznice možete kupiti po povoljnijoj cijeni još samo sutra pa ćete za jednodnevnu ulaznicu izdvojiti 25 eura, a za trodnevnu 55 eura.

Nakon 18. srpnja cijena jednodnevne ulaznice bit će 29 eura, a trodnevne 59 eura.

 

17.07.2012. 17:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh