« Hrvatska
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
HUMANITARNO

Još jedna Uskršnja čarobna škrinjica zagrebačkih humanitaraca

Akcija "Uskršnja čarobna škrinjica Zagrebačkih humanitaraca" je prijavljena Graskom uredu i vodi se pod evidencijskim brojem GZG-HA/USI-21-26

Uskršnja čarobna škrinjica zagrebačkih humanitaraca
Uskršnja čarobna škrinjica zagrebačkih humanitaraca (Arhiva)
Više o

uskršnja škrinjica

,

Zagrebački humanitarci

Proteklo razdoblje za sve nas bilo je iznimno turbulentno i puno raznih izazova. Malo je sretnika koji su iz bitke s pandemijom i potresima izašli neokrznuti, no postoje i neki čije su sudbine i bez toga poprilično teške. Ovo je priča o njima.

Bliži se Uskrs koji označava novi početak, pa smo i mi odlučile uložiti napor i biti impuls na njihovom putu prema naprijed. Naravno, bez vaše pomoći ništa ne bi bilo moguće. Zato vas molimo da se pridružite ovoj akciji i odvojite pokoju namirnicu ili koju kunu za ove nesretne ljude kojima je pomoć zaista potrebna.

Zajedničkim snagama možemo osigurati da ova djeca imaju šunku i ofarbana jaja, da njihovi roditelji barem na kratko ne misle o neplaćenim troškovima i da svima njima vratimo vjeru u ljude i osmjehe na lica. Samo ništa je premalo! Sve više od tog je dragocjeno!

Za 7 obitelji prikupljamo sljedeće:

HRANU (jaja, šunka, majoneza, hren, boja za jaja, mlijeko, suhomesnati proizvodi, sve za kolače - čokolada za kuhanje, bademi, lješnjaci, orasi, rum, puding, kokos brašno, slatko vrhnje, pzp, vanilin šećer, oblatne, šećer, brašno, meso, sir, mliječni namazi, jogurt, pašteta, gotove juhe, pekmezi, kava, čokoladni namazi, ulje, pelati, konzervirana hrana, voće i povrće, ...)

SLATKIŠE (čokoladna jaja, čokoladni zečeki i sl.), i

DAROVNE KARTICE TRGOVAČKIH LANACA ili KUNE kako bi si obitelji mogle same kupiti hranu za blagdanski stol (Konzum, Lidl, Spar, Kaufland - imaju već od 50,00 kn)

Donacije prikupljamo do 31.03.2021.Donacije možete:

a) Ostaviti na jednom od sabirnih mjesta:- Šišaona, Jurišićeva 9, Zagreb- moj-bankar.hr, I. Šibla 10, Zagreb)

B) uplatiti na žiro-račun otvoren za ovu akciju broj: HR0223600001502873520

c) dogovoriti preuzimanje donacije na broju telefona: 099/6172-430

d) poslati na jedan od dva kioska Tiska (ZG-Botinec-Tržnica - 915870 ili Samobor-Kaufland - 919800) 

05.03.2021. 18:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh