« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
UDOMI ME!

Još crnih njuškica za udomljavanje

I dalje nastavljamo sa kampanjom, javljeno nam je da su dvije crne njuške iz Splita pronašle svoj zauvijek dom

Crne njuškice za udomljavanje
Crne njuškice za udomljavanje (Udruga Indigo)
Više o

Udomi me!

,

udomljavanje pasa

Crnih njuški ima puno, pomozite im da što prije pronađu svoj dom.Ove male bebice od 2 mjeseca nalaze se u Bregani. Spavaju vani, promrzli, mokri i zamazani. Bundasti su i okrugli, kao male loptice. Mama je mješanka labradora i bernskog planinskog, tata nepoznat. Bit će srednjeg rasta. Udruga Rea pokriva prvo cijepljenje te čišćenje od vanjskih i unutarnjih parazita. Molimo vas, razmislite o pružanju zauvijek doma za njih!! Strah me pomisliti što će biti s njima ako padne snijeg.
Kontakt: 095 868 0392

Gumba je curica posebne crne dlake i elegantno oblikovane građe. Izgledom podsjeća na malu crnu pumu, tako se elegantno i kreće. Malena ljepotica traži svoj zauvijek dom.
Okoćena je navečer, 26.4.2013. Poklanjamo GUMBU u dobre ruke, isključivo samo u kuću ili stan, sa kontroliranim izlascima van kuće (stana) ili na ograđeni balkon. Veterinarska skrb se podrazumijeva (sterilizacija obavezna kad za to dođe vrijeme). Za GUMBU se potpisuje ugovor o udomljavanju. Prijevoz je moguć na područje Rijeke, Crikvenice i Zagreba.

info : 098 877 298

Medo živi u Zagorju u blizini Zaboka sa svojom vlasnicom koja je teško bolesna i više se ne može brinuti o njemu. Prošle zime je bila mjesec dana u toplicama i mjesec dana u bolnici. 
Medo je bio sam, na lancu, jednom dnevno je netko dolazio da ga nahrani! Na žalost, njeno zdravstveno stanje se pogoršava i iako je jako je vezana za njega svjesna je da bi mu negdje drugdje bilo bolje. Medo ima tri godine, kastriran je, čipiran i uredno cijepljen. 
Iako je krupne građe vrlo je nježan i dobar pas. Dobroćudan je i voli se maziti. Medo je željan maženja i šetnje jer mora biti na lancu s obzirom da je preživahan za vlasnicu koja se jedva kreće.Medo se udomljava isključivo u dobre ruke uz ugovor o udomljavanju. 

info : 091-730-3694 ili 049-208-450

10.01.2014. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh