Metro-portal.hr

objavljeno 10.01.2014. 09:44:00
UDOMI ME!

Još crnih njuškica za udomljavanje

I dalje nastavljamo sa kampanjom, javljeno nam je da su dvije crne njuške iz Splita pronašle svoj zauvijek dom

Crne njuškice za udomljavanje
Crne njuškice za udomljavanje (Udruga Indigo)

Crnih njuški ima puno, pomozite im da što prije pronađu svoj dom.Ove male bebice od 2 mjeseca nalaze se u Bregani. Spavaju vani, promrzli, mokri i zamazani. Bundasti su i okrugli, kao male loptice. Mama je mješanka labradora i bernskog planinskog, tata nepoznat. Bit će srednjeg rasta. Udruga Rea pokriva prvo cijepljenje te čišćenje od vanjskih i unutarnjih parazita. Molimo vas, razmislite o pružanju zauvijek doma za njih!! Strah me pomisliti što će biti s njima ako padne snijeg.
Kontakt: 095 868 0392

Gumba je curica posebne crne dlake i elegantno oblikovane građe. Izgledom podsjeća na malu crnu pumu, tako se elegantno i kreće. Malena ljepotica traži svoj zauvijek dom.
Okoćena je navečer, 26.4.2013. Poklanjamo GUMBU u dobre ruke, isključivo samo u kuću ili stan, sa kontroliranim izlascima van kuće (stana) ili na ograđeni balkon. Veterinarska skrb se podrazumijeva (sterilizacija obavezna kad za to dođe vrijeme). Za GUMBU se potpisuje ugovor o udomljavanju. Prijevoz je moguć na područje Rijeke, Crikvenice i Zagreba.

info : 098 877 298

Medo živi u Zagorju u blizini Zaboka sa svojom vlasnicom koja je teško bolesna i više se ne može brinuti o njemu. Prošle zime je bila mjesec dana u toplicama i mjesec dana u bolnici. 
Medo je bio sam, na lancu, jednom dnevno je netko dolazio da ga nahrani! Na žalost, njeno zdravstveno stanje se pogoršava i iako je jako je vezana za njega svjesna je da bi mu negdje drugdje bilo bolje. Medo ima tri godine, kastriran je, čipiran i uredno cijepljen. 
Iako je krupne građe vrlo je nježan i dobar pas. Dobroćudan je i voli se maziti. Medo je željan maženja i šetnje jer mora biti na lancu s obzirom da je preživahan za vlasnicu koja se jedva kreće.Medo se udomljava isključivo u dobre ruke uz ugovor o udomljavanju. 

info : 091-730-3694 ili 049-208-450

10.01.2014. 09:44:00
http://metro-portal.hr/jos-crnih-njuskica-za-udomljavanje/82626/