« Najave & Događanja
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PRODAJA ULAZNICA OD SUTRA

Joe Cocker stiže u Arenu 1. lipnja

Joe Cocker, jedan od najpopularnijih glazbenika u zadnjih 40-tak godina, 1. lipnja nastupit će u Areni Zagreb

Fotografija vijesti
Više o

Joe Cocker

,

koncert

,

Arena Zagreb

U toj internacionalnoj kompaniji za promociju i organizaciju koncerata svjetski poznatih glazbenih zvijezda ističu da je Joe Cocker glazbena legenda već više od 40 godina te živi dokaz u današnjem glazbenom svijetu da se nakon duge i bogate karijere legendarne pjesme mogu i dalje izvoditi prepoznatljivim blues-soul glasom prepunim emocija.

Njegovi koncerti, dodaju, posebnog su intenziteta i čarobnog doživljaja, te napominju da glazbeni kritičari u Njemačkoj, gdje je nedavno bio na turneji, njegove nastupe opisuju kao "Fantastičan show", "Neprekidne ovacije i aplauz", "Odlične pjesme i predivan glas", "Jedinstvena interpretacija".

Glazbenik je karijeru započeo 1961. godine svirajući pod imenom Vance Arnold Cocker sa svojim bendom" Vance Arnold And The Avengers", a samo dvije godine kasnije nastupao je kao predgrupa "The Rolling Stonesima". Do sada je objavio 21 studijski album i 4 live albuma, te je prodao milijune ploča.

Proboj na vrhove top lista na svim kontinentima ostvario je 1969. kada je odlučio obraditi pjesmu The Beatlesa "With A Little Help From My Friends", koja je dobila drugu dimenziju Cockerovom interpretacijom te zaživila na Woodstock festivalu i postala svjetski hit.

Kritičari i danas njegov glas opisuju kao najbolji "bijeli" glas svih vremena, a 40 godina nakon Woodstocka Cockerove izvedbe, hrapavi glas i vrhunske interpretacije i dalje oduševljavaju publiku diljem svijeta.

Cocker je već nastupao u Hrvatskoj, 2005. u Puli, a zagrebački koncert bit će presjek najboljih uradaka u njegovoj karijeri uz predstavljanje Cockerovog zadnjeg albuma "Hard Knocks". Prodaja ulaznica počinje sutra, 18. siječnja na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, stoji u priopćenju.

17.01.2011. 16:30:47
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Zdral
    18.01.2011. 12:56
    great song "With A Little Help From My Friends"!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh