« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
OPA :)

Jeti u španjolskim Pirinejima?

Ako je snimka autentična, a za sada izgleda kao da jest, skijaši u španjolskim Pirinejima morat će dobro otvoriti oči ubuduće ...

Španjolski Yeti prilično je dobro snimljen
Španjolski Yeti prilično je dobro snimljen (Screenshot YouTube)
Više o

Jeti

,

teorije zavjere

,

yeti

,

Formigal

,

Pirineji

Jeti je do sada sniman uglavnom na Himalaji, jednom se pojavila snimka iz Visokih Tatri po kojoj bi se moglo zaključiti da strašni sniježni čovjek ima rođake i u Europi, a najnovija snimka iz španjolskog Formigala, skijališta u Pirinejima lagano diže paniku skijašima.

Naime, pred nekoliko dana korisnik YouTube pod nickom Kangaroo postavio je kratku video snimku na kojoj se, nakon usporavanja i zumiranja, lijepo može vidjeti prilično veliko biće obraslo bijelim krznom kako hoda rijetkom šumom.

Naravno, autor navodi mjesto gdje je snimak nastao i pita se o čemu se radi, a YouTube je po dobrom starom običaju eksplodirao u smišljanju raznih teorija zavjere.

Fotka je i na Twitteru požnjela priličan uspjeh i podijeljena je nekoliko tisuća puta, a skijaš tvrdi da je obavijestio vlasnike skijališta koji ga nisu previše ozbiljno shvatili, no ipak su pokrenuli potragu koja je ostala bez rezultata.

Pogledajte video pa zaključite sami ....

07.02.2016. 12:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh