« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine
MA DA?

Jesu li žene stalno na dijeti?

Muškarci su bitno manje opterećeni izgledom pa na dijetu idu dva puta godišnje ... a žene? Vjerovali ili ne, u prosjeku pet puta godišnje

A kako je kod vas?
A kako je kod vas? (Arhiva)
Više o

dijeta

,

žene

Dijeta se uvijek javlja početkom proljeća, a već sama riječ koja svakoj ženi izaziva lagane grčeve u životu, a razlog je prilično jednostavan - svake godine u prosjeku je pokušavaju provesti pet puta!

Muškarci, s druge strane, izgledom nisu ni blizu toliko opterećeni, pa je prosjek bitno manji - tek dva puta, i to na prilično neozbiljan način.

Zašto žene idu tako često na dijetu? Razloga je više, a najčešći su ljetovanjeposebne prigode vjenčanja, a pripreme za to traju tjednima.

Ljetovanje je razlog broj jedan za čak 60 posto žena koje žele na plaži biti u najboljoj mogućoj formi.

Vjenčanje je na drugom mjestu, bez obzira na činjenicu da izaziva ipak više stresa od ljetovanja. 

Trećina žena je u istraživanju priznala da im je glavni motiv za povratak u formu prekid s partnerom, a preko četvrtine ih se odlučuje na dijetu kad se pomire s bivšim partnerom

Za kraj, gotovo trećina žena se odlučuje na zdraviju prehranu i vježbanje kako bi izgubile višak kilograma koje su nakupile tijekom trudnoće, a više od četvrtine se za dijetu odlučuje kako bi izgledale sjajno na obljetnici mature ili nekom sličnom događanju na kojem će sresti osobe iz svoje prošlosti.

22.03.2021. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh