« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Jesu li Vučeviću odbrojani dani?

Više o

Hajduk

,

Split

,

Goran Vučević

Napokon je Hajduk u nečemu prvi. Kad već splitskoj momčadi ne ide na travnjaku, čini se da je do pomaka došlo za stolom. Prodajom 20 tisuća dionica Gradu Splitu naš prvoligaš započeo je s pretvorbom u sportsko-dioničko društvo i po tome je Hajduk među nogometnim klubovima u Hrvata jedinstven.

Koliko će to ‘bilima’ pomoći u natjecateljskom smislu tek će se vidjeti. Maksimirska trica još boli, prvoligaška tablica je neumoljiva, Hajduk čuči na osmom mjestu i dolazi na noge Rijeci. Prije toga na meniju je Deportivo koji se u ovom trenutku čini velik i neprelazan poput Mount Everesta.

Iako u javnosti klupski menadžment ne pokazuje (pre)veliku nervozu, svima je jasno da tener Vučević neće previše uživati klupsku podršku. Već nakon tri kola Splićani za liderom Dinamom zaostaju velikih pet bodova. Ne dogodi li se neko čudo već sada je jasno da je Hajduk izgubio još jednu bitku za naslov prvaka.  No, to ne zabrinjava predsjednika Peroša.

- Potpuno su podbacili i igrači i struka.  Ali, to je prvi poraz, igralo se loše, ne treba to doživljavati tako katastrofalno.     

Piše: Piše: Ato Kwamina Markin
15.08.2008. 13:00:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh