« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
COOL

Jeste li spremni za Adria IZAZOV?

Ovo je sve što trebate znati o Esport Adria Izazovu - novom projektu u organizaciji Esport Adrije koji donosi vrhunsko natjecanje u više igara

Esport Adria Izazov
Esport Adria Izazov (Arhiva)
Više o

esport

,

Adria izazov

Najavili smo vam novu sezonu FIFA21 Adria Prvenstva, a sad je vrijeme da predstavimo i drugi projekt koji će u 2021. godini pružiti esportašima iz regije priliku da postave svoje ime u samom vrhu natjecanja - evo što sve trebate znati!

Što će se igrati?
Konstantne igre u Esport Adria Izazovu će biti Brawl Stars, FIFA i dobri stari CS:GO, dok je prva igra iznenađenja Izazova Valorant.

Kako se može postati Izazivač?
Svakog tjedna će se od petka do nedjelje igrati FIFA 21 Pro Clubs, Brawl Stars, Valorant te Counter-Strike kupovi. Prijaviti se mogu timovi čiji igrači posjeduju državljanstvo jedne od država Adria regije: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Slovenija, Makedonija, Albanija i Kosovo.

Koji je format natjecanja?
Regionalne ekipe će tokom mjesečnih kupova osvajati bodove ovisno o plasmanu na turniru, a bodovima u rasponu 20-100 bit će nagrađeno osam najboljih timova. Ekipa s najviše akumuliranih bodova će osigurati titulu Izazivača, te će se na kraju mjeseca boriti protiv aktualnog prvaka u Noći Duela. Pobjednik tog meča završava na prvom mjestu te će dobiti nagradu od 100 eura. Ako neka od ekipa uspije obraniti svoj naslov, osim početne svote od 100€, dodavati ćemo još po 50€ po obrani titule, pa sve do maksimalnih 250€ po sezoni.

Tko su prvi nositelji titule prvaka?
Prva Noć Duela otkrila nam je prvake Esport Adria Izazova - Tako će se budući CS:GO Izazivači boriti protiv tima GoodGame, a u Brawl Starsu to će biti protiv GoodGame GOLDa. Valorant prvaci su Marten Gaming, dok ćemo u FIFA 21 Pro Clubs gledati okršaj Izazivača i Black Bulls Gaminga.

Više na izazov.adria.gg/

11.03.2021. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh