« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
PITANJE

Jeste li kreativni?

Zašto se kreativne osobe ističu iz gomile i na koji način funkcioniraju saznajte u nastavku

Mislite li da ste kreativni?
Mislite li da ste kreativni? (Arhiva)
Više o

kreativnost

,

kreativci

Osobe za koje većina ljudi kaže kako su drugačiji i čudni, su zapravo kreativni, a kreativci su poznati po maštovitosti, znatiželji, nepredvidivošću, jakim emocijama, intuitivnosti i zanesenosti. 

Takve osobe imaju ono nešto, a svijet gledaju iz potpuno drugačije perspektive. No, zašto se takve osobe ističu iz gomile i na koji način funkcioniraju saznajte u nastavku.

Ne rade ono što ne vole

Kreativcima brzo postaje dosadno i moraju uvijek biti stimulirani kako bi ostali aktivni. Nikada se neće usredotočiti na ono što im se ne sviđa, a ponekad se doimaju kao veliki hiperaktivci, ali to je zapravo ono što ih čini genijalnima.

Često u životu slušaju savjete kako bi trebali naći ozbiljan posao jer je okolini teško prihvatiti kreativce, ali istinski kreativci uvijek slijede samo svoje snove.

Rade kada drugi spavaju

Kreativci spavaju kada vi radite, ali rade kada vi spavate jer im inspiracija dolazi u neočekivanim trenucima, a smatraju kako inspiraciju uvijek treba prihvatiti i napraviti od nje nešto veliko.

Najčešće ne vole ono što tek naprave, ali nakon nekog vremena zavole svoj rad. Često odugovlače s radom, ali ako dobiju rok, oni ga ispoštuju, samo što svoj posao obave noć prije datog roka, jer sve što najbolje rade naprave u zadnji čas.

Sve ćete saznati na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
01.03.2022. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    01.03.2022. 16:58
    Ne valja biti radoholicar
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh