« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
MA DA?

Jednostavan recept za mušku eksploziju u krevetu

Muškarce u krevetu treba potaknuti da budu još bolji, a način na koji se to najlakše radi je prilično neočekivan i zabavan

S upaljenim svjetlima muškarci su bolji u krevetu
S upaljenim svjetlima muškarci su bolji u krevetu (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

najbolji seks

,

libido

Seks sa upaljenim svjetlima obično traže muškarci, želeći vidjeti tijelo svoje partnerice, dok žene preferiraju ugašena svjetla zbog raznoraznih problema koje imaju u odnosu na svoje tijelo - uvijek misleći da im nešto fali.

No, ako žele da njihov partner bude ne samo na visini zadatka, nego još i bolji, ipak bi trebale ostaviti upaljeno svjetlo, pokazala su istraživanja. 

Jarko svjetlo, baš kao i ono dnevno, podiže razinu testosterona i može utrostručiti razinu užitka, pokazalo je najnovije istraživanje. 

Sve više muškaraca starijih od 40 godina pogađa nedostatak seksualne želje. Pad libida varira ovisno o godišnjim dobima, a znanstvenici su odlučili provjeriti ima li to veze s utjecajem okolnog svjetla, odnosno nedostatka.

Tim talijanskih znanstvenika sa Sveučilišta u Sieni ispitao je 38 muškaraca koji se bore s niskom razinom seksualne želje. Da bi se provjerila teorija, muškarci su podijeljeni u dvije skupine. 

Kroz dva tjedna, jednu skupinu muškaraca svako su jutro dovodili u prostoriju s jarkim svjetlom.  Nakon tog razdoblja izmjerena im je razina testosterona te je uočeno kako je ona znatno porasla u odnosu na drugu skupinu muškaraca koji nisu bili izlagani jarkom svjetlu. 

Stoga, ako želite da partner bude sjajan - ugodite mu i ostavite svjetlo upaljeno ...

19.09.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh