« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
Nešto ga je ´zelo

Je li Robbie Williams poludio?

POGLEDAJTE VIDEO - To je trebao biti njegov trijumfalni povratak nakon rehabilitacije i liječenja od ovisnosti o tabletama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

Robbie Williams

,

novi singl

,

čudno ponašanje

,

bodies

No nastup Robbiea Williamsa na X Factoru ostavio je 13 milijuna gledatelja pod znakom upitnika. Širom otvorenih očiju, ne trepćući, obliven znojem 35-godišnji pjevač svako malo je prekidao svoju izvedbu kako bi pozdravljao i rukovao se s publikom. Sve to kombinirao je sa serijom neusklađenih plesnih pokreta.

Mnogi obožavatelji zapitali su se je li Robbie doista zdrav. ˝Nije u redu da mu se dozvoljava izlazak na pozornicu u takvom stanju˝ izjavio je jedan ogorčeni obožavatelj. Drugi su pak pokušali opravdati njegovo ponašanje nervozom zbog izlaska pred domaću publiku nakon dugo vremena.

Ipak, njegov glasnogovornik objasnio je kako pjevačeve reakcije nisu uzrokovane ničim drugim doli velikim uzbuđenjem. ˝Prava istina je da već godinama nije nastupao u Britaniji i zbog toga je bio prilično uzbuđen. To je razlog zašto je njegov nastup bio pomalo čudan. Bio je uzbuđen zbog izlaska pred domaću publiku i izvođenja novog singla 'Bodies' po prvi put˝, objasnio je glasnogovornik.

13.10.2009. 13:33:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh