« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NAJAVE

Jazz Point Novi Zagreb - Ivan Bonačić kvartet

S nestrpljenjem smo dočekali toplije vrijeme kako bismo ponovno svirali jazz na našoj zelenoj terasi Centra za kulturu Novi Zagreb

Ivan Bonačić kvartet
Ivan Bonačić kvartet (Arhiva)
Više o

Jazz Point Novi Zagreb

,

Ivan Bonačić kvartet

Centar za kulturu Novi Zagreb najavljuje drugi ovogodišnji jazz koncert iz već poznatog ciklusa Jazz Point Novi Zagreb. S nestrpljenjem smo dočekali toplije vrijeme kako bismo ponovno svirali jazz na našoj zelenoj terasi Centra za kulturu Novi Zagreb.

Ovaj put vam donosimo Ivan Bonačić kvartet koji će 21. svibnja 2021. u 20 sati u Centru za kulturu Novi Zagreb predstaviti neke potpuno nove, ali i prijašnje autorske skladbe.

"Skoro je nevjerojatno nakon dugo vremena da imamo priliku nastupiti na Jazz Pointu Novi Zagreb jer je to jedno od mjesta na kojem se kontinuirano svira i promovira jazz glazba. Uzevši u obzir situaciju u kojoj se svi mi glazbenici nalazimo također sam i neizmjerno zahvalan na ovoj prilici. U planu nam je odsvirati neke skladbe s nadolazećeg albuma "Dream Aviary" koji će vidjeti svjetlo dana, nadamo se do kraja ove godine, a u programu će se naći i skladbe s albuma Kraken, kao i neka djela koja još nisu vidjela svoje izdanje. Program će u potpunosti biti autorski", ističe za ovu najavu Ivan Bonačić.

Ulaz je SLOBODAN, uz obaveznu prijavu na mail: marketing@czk-novi-zagreb.hr zbog ograničenog broja sjedala, a sukladno propisanim epidemiološkim mjerama. U slučaju kiše koncert će se održati u velikoj dvorani Centra.

17.05.2021. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh