« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
NAJAVE

Jazz orkestar HRT-a & Bruna Matić: 'NOISE'

Ova kombinacija jazza i elektroničke glazbe predstavlja Brunu Matić u novome svjetlu, istražujući nove putove jazza u 21. stoljeću

Bruna Matić: Noise
Bruna Matić: Noise (Arhiva)
Više o

glazba

,

Jazz orkestar HRT

,

Bruna Matić

Nakon više napisanih kompozicija i suradnji s Jazz orkestrom HRT-a, zagrebačka bubnjarka Bruna Matić na koncertu, 18. svibnja 2021., u Kinu Studentskog centra, predstavit će novi projekt - N O I S E. Koncert će se izravno prenositi na Trećem programu Hrvatske televizije.

Ova suita govori o buci koja nas svakodnevno okružuje. Buka prometa, radova, kaos svakodnevnog života, reklame kojima smo bombardirani, misli na koje ne možemo utjecati, te ostali neželjeni sadržaj stvaraju kakofoniju koju ne možemo izbjeći, dok je onečišćenje bukom postalo sastavni dio života u gradu, ostavljajući ozbiljne posljedice na čovjekovo mentalno i fizičko zdravlje.

Ova kombinacija jazza i elektroničke glazbe predstavlja Brunu Matić u novome svjetlu, istražujući nove putove jazza u 21. stoljeću, dok nas narativni sadržaj djela vodi kroz priču o životu u modernom svijetu.

Koncert se održava s publikom, uz poštovanje epidemioloških mjera. Ulaznice su u prodaji na ulaznice.hr.

Koncert se izravno prenosi na Trećem programu Hrvatske televizije te se snima za Hrvatski radio, a snimka će se emitirati u srijedu, 19. svibnja u 20 sati na Trećem programu Hrvatskoga radija.

https://glazba.hrt.hr/ 

14.05.2021. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh