« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Jasan znak da veza dolazi kraju

Osobe koje na društvene mreže stalno stavljaju objave u kojima veličaju svoju vezu njima traže potvrdu svoje sreće od drugih ljudi - što je definitivno pogrešno

Zaljubljenost se ne dokazuje na Facebooku :)
Zaljubljenost se ne dokazuje na Facebooku :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

zaljubljenost

,

prekid veze

,

veza

,

društvene mreže

,

parovi

Društvene mreže su s jedne strane blagoslov, jer se ipak možete povezati sa sebi dragim ljudima koji vam nisu pri ruci, no s druge strane - prokleti ste svim onim "prijateljima" koji vas zasipaju svojim objavama.

Među njima će se obično pronaći i neki par koji jednostavno ne može prestati stavljati romantične fotografije i izljeve ljubavi koji onda sami sebi unakrsno lajkaju, na užas svih koji to vide... ali, to u najvećem broju slučajeva znači da ih nećete još dugo gledati u takvim pozama.

Zašto? Zato što je cijeli niz istraživanja pokazao da takvi parovi zapravo najveći dio vremena provode mrzeći jedno drugo i velika je vjerojatnost da će se uskoro razići.

Takvi parovi koji imaju opsesivnu potrebu uvjeriti cijeli svijet da su upravo oni najzaljubljeniji par u povijesti koji živi u bajci, idealnoj vezi i život im je savršen - u stvari se stalno svađaju i, moglo bi se čak reći, mrze jedno drugo.

Seksolozi tvrde da osobe koje stavljaju takve objave njima traže potvrdu svoje sreće od drugih ljudi, želeći da im svi kažu kako im je veza idealna i lajkaju njihove objave.

Kako je još jedno istraživanje pokazalo da osobe koje često objavljuju fotografije i komentare u vezi s osobom s kojom su u vezi u velikom broju slučajeva imaju vrlo nisko samopouzdanje, vrijeme je da pregledate svoj profil i razmislite - jeste li i vi takvi?

23.01.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh