« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
JAY KAY U ZAGREBU!

Jamiroquai na T-Mobile INmusic festivalu!

T-Mobile INmusic festival osigurao si je još jedno atraktivno ime uz Nicka Cavea i Arcade Firea

Posljednji Jamiroquaijev album
Više o

Jamiroquai

,

jamiroquai u zagrebu

Jedan od najznačajnijih acid jazz i funk bendova današnjice, britanski Jamiroquai, predvođen karizmatičnim Jayem Kayem, još jedan je potvrđeni headliner T-Mobile INmusic festivala 2011!

U studenome prošle godine objavili su svoj sedmi studijski album "Rock Dust Light Star", kojim su još jednom opravdali vjernost obožavatelja i koji će, uz brojne stare hitove, predstaviti hrvatskoj publici u sklopu ovogodišnjeg T-Mobile INmusica.

Osim Jamiroquaija, na T-Mobile INmusic festivalu koje će održati na Jarunu u Zagrebu 21. i 22. lipnja, nastupit će najbolji rock bend današnjice Arcade Fire, Nick Cave sa svojim novim bendom Grinderman, američka alter-rock skupina TV On The Radio i mnogi drugi.

Karte za T-Mobile INmusic festival možete do 14. travnja kupiti po cijeni već od 290 kuna u svim T-Centrima u Hrvatskoj i na tportalu, a detalje o festivalu saznajte na stranici www.t-mobileinmusicfestival.com.

Svi se sjećamo njegovog fantastičnog nastupa u pulskoj Areni 2002. godine - nadamo se da će i ovaj nastup biti jedako očaravajući.

03.03.2011. 13:05:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh