« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
TULUM

Jameson Factory otvoren sinoć u Bikers'u

„Zaposlenici" najluđe smjene ustvrdili su da je Jameson Factory najzabavniji posao, na koji doista želiš ići, bez obzira na eventualni umor, pa nikako nemojte zakasniti na smjenu

Partijanje u Bikersu uz Jameson
Partijanje u Bikersu uz Jameson (Jameson)
Više o

Bikers Beer Factory

,

Jameson Factory

Jučer je u Zagrebu otvoren Jameson Factory, jedinstvena „tvornica" zabave i edukacije uz dodatak dobre hrane i poznatog whiskeya. Otvorenju u Bikers Beer Factoryju, koji je za ovu prigodu promijenio „djelatnost", prisustvovali su brojni poznati poput Aleksandra Curaća Šarića, Kristine Šalinović, Danka Družijanića, Vlahe Orepića i Daniela Bilića, a radnički party posjetio je i ministar rada i mirovinskog sustava Marko Pavić.

Event se nastavlja i danas, tako da još uvijek stignete posjetiti Factory zone u Savskoj.

Boris Bare čeka vas u Graffiti zoni gdje možete ostaviti i svoj trag na zajedničkom umjetničkom djelu. U T-shirt zoni sitotiskom se izrađuju Jameson majice dok je Food zone rezerviran za burgere s Jameson umakom. U Game zoni se okušajte u kuglanju, stolnom nogometu i na ring bordu, a Insta zone automatski printa fotografije s eventa.

Barber zone Barbershop Polyboy već je prvi dan uljepšao mnoge brade, a to će nastaviti i danas, a nakon jučerašnje sjajne Retrodukcije, u Dance & music zoni vladat će Songkillers. Whiskey zona svakako je bila jedna od najposjećenijih, a Education zone posjetitelje u tajne dobrog whiskeya uputio je Jameson brand ambasador Jonathan Ryan.

„Zaposlenici" najluđe smjene ustvrdili su da je Jameson Factory najzabavniji posao, na koji doista želiš ići, bez obzira na eventualni umor, pa nikako nemojte zakasniti na smjenu - doživite Irsku u srcu Zagreba.

09.09.2017. 12:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh