« Spektakli
objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana
MA DA?

James Bond prelazi na električni Aston Martin

Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent kojeg igra Daniel Craig sjesti za volan modela Rapide E vrijednog 300-injak tisuća eura u 25. filmu o Bondu

Nova Bondova zvijerka
Nova Bondova zvijerka (Arhiva)
Više o

James Bond

,

Daniel Craig

,

Aston Martin Rapide E

James Bond poznat je, osim po lijepim ženama kojima je okružen i po brzim vožnjama, pa teško da na prvu izgleda kao osoba koja se brine o zaštiti okoliša. No najpoznatiji špijun na svijetu očigledno se promijenio i prelazi na električni Aston Martin

Britanski mediji prenijeli su da će tajni agent kojeg igra Daniel Craig sjesti za volan modela Rapide E vrijednog 300-injak tisuća eura u 25. filmu o Bondu.

Aston Martin potvrdio je da proizvodi ograničeno izdanje od 155 modela tog automobila no odbio je reći hoće li '007' voziti u sljedećem filmu jednog od njih. Britainski Sun prenio je da se za prelazak na obnovljive izvore energije založio redatelj Cary Joji Fukunaga, gorljivi zagovornik zaštite okoliša. 

Amerikanac Fukunaga zamijenio je britanskog redatelja Dannyja Boylea koji se povukao proškle godine zbog "kreativnih razlika".

Prema Aston Martinu Rapide E pokreće baterijski sustav od 800 volti i može dosegnuti brzinu od 250 kilometara na sat, no nakon 300-injak prijeđenih kilometara mora potražiti novi punjač.

18.03.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh