« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
NEZADOVOLJNI GRAĐANIN

Jambo čistio snijeg pa dobio po glavi

Dok je gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo čistio snijeg svojim traktorom napao ga je nezadovoljni građanin i srušio ga sa stroja

Fotografija vijesti
Više o

Metković

,

Stipo Gabrić Jambo

,

napad na gradonačelnika

Dok je 53-godišnjak svojim traktorom s ralicom čistio snijeg, 36-godišnji muškarac u alkoholiziranom stanju zaustavio je vozilo i fizički ga napao, pri čemu su obojica pala, izvijestila je danas dubrovačko-neretvanska Policijska uprava ne navodeći imena, javlja Hina.

Neslužbeno se doznaje da je napadnut gradonačelnik Metkovića Stipo Gabrić Jambo, koji je u subotu, 4. veljače, u 20,20 sati u Ulici Nikole Tesle u Metkoviću čistio snijeg.

U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog lakših ozljeda, a gradonačelnik Metkovića odbio je liječničku pomoć.

Dok je policija provodila istragu u vezi s tim izgredom, onamo je stigao 43-godišnjak u akoholiziranom stanju koji je, nezadovoljan zbog privođenja 36-godišnjega brata, verbalno i fizički napao policijaca i lakše ga ozlijedio.

Zbog remećenja javnog reda i mira, 36-godišnjak je priveden Prekršajnom sudu u Metkoviću, a njegov 43-godišnji brat, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, doveden je uz kaznenu prijavu u mjerodavno Državno odvjetništvo.

06.02.2012. 17:09:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh