« Spektakli
objavljeno prije 15 godina
insider

Jacksonova dadilja otkriva grozne detalje

Nije dugo trebalo da neka od osoba iz Jackova najužeg kruga stigne na naslovnice

(Getty Images)
Više o

Michael Jackson ovisnost

,

Grace Rwaramba

,

dadilja Michael Jackson

Uznemirujući detalji iz svakodnevnog života kralja popa stigli su iz usta Grace Rwaramba, dadilje njegovo troje djece. Prema njenim riječima, jedna od rutinskih obaveza bilo je ispumpavanje želuca Michaela Jacksona nakon što bi progutao previše lijekova.

U nekim razdobljima bilo je toliko učestalo i grozno da dadilja nije dozvoljavala djeci da vide Michaela, koji je premalo jeo i previše gutao pilule. Dadilja, inače iz Ruande, stigla je u Los Angeles iz Londona i sprema se razgovarati s policijom.

Da se ne bi pomislilo da se radi o osobi koja ne zna što govori, treba napomenuti da je Grace dadilja u obitelji Michaela Jacksona već preko deset godina, a prije toga radila je kao jedna od pomoćnica pop zvijezde. Za divno čudo, otkaz je dobila samo dva puta, prvi kada je predložila sestri Janet intervenciju kako bi se Michaela skinulo s lijekova, a drugi krajem prosinca prošle godine.

Govoreći o financijskoj situaciji, dadilja je spomenula da je došla posjetiti djecu ove godine u travnju, na Parisin rođendan, no Michael je bio potpuno bez novaca pa je sama kupila balone za rođendansku proslavu.

Svi znaju da Michael nije znao s novcem, a i da su ljudi oko njega uzimali lavovski dio zarade. Tako je dobio milijun dolara za pojavljivanje u Japanu, no nakon poreza i namirenja svih navodno zaslužnih, Michaelu je ostala tek petina.

Situaciju s gotovinom najbolje opisuje dan nakon smrti Michaela, kada ju je nazvala majka Katherine i pitala je gdje je Michael skrivao gotovinu. Grace je rekla da pogleda u vreće za smeće i ispod tepiha, a zatim ju je Katherine pozvala da dođe što prije jer djeca plaču i traže upravo nju.

Očekivano, ovo je tek prva od mnogih priča koje ćemo u slijedećim mjesecima čitati o čudnovatom i nevjerojatnom životu stvarnog Petra Pana.

28.06.2009. 12:15:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh