« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
KO NAS BRE ZAVADI?

Jaca poručila oporbi: Mogli smo surađivati bez ponižavanja i mržnje

Odgovarajući na pitanja zastupnika vlastite stranke, premijerka je ustvrdila kako je svima moglo biti bolje da nije bilo toliko laži i podmetanja

Fotografija vijesti
Više o

Zoran Milanović

,

Jadranka Kosor

,

Kukuriku koalicija

Na kraju saborskog aktualnog prijepodneva Jadranka Kosor izrazila je žaljenje što je njezin i mandat njezine vlade bio obilježen podmetanjima i mržnjom od strane oporbe, budući da smatra kako bi bilo svima lakše da je postojalo suglasje oko nekih bitnih pitanja, prenosi Hina.

"Bili smo uporni i znali kako doći do cilja, bez obzira na objede i ponižavanja. Moj mandat i mandat kolega u vladi svakodnevno je bio prožet mržnjom od strane oporbe, a mogli smo zajedno, bez uvreda, ponižavanja i izricanja laži", poručila je premijerka.

Najavila je da će i dalje obilaziti sve dijelove Hrvatske, jer joj je i posao, istaknula je, osluškivati što govore građani.

Kosor se prisjetila da su je suradnici iz Zagorja upozoravali na prezaduženost Zlatara, o "više nego tragičnoj situaciji" koja se očitovala i u strahu od pljački jer si grad nije mogao priuštiti ni žarulje za javnu rasvjetu u blizini banaka i pošta.

Medijima je zamjerila da, za razliku od nekih drugih slučajeva, slučaj Zlatara i njegovog bivšeg gradonačelnika nisu stavljali na naslovnice i raspisali se oko toga.

Međusobnim optužbama između HDZ-a i oporbe obilježeno današnje aktualno prijepodne u Saboru ocrtao je HSS-ov zastupnik Stipe Gabrić Jambo, koji je zastupnicima poručio: "Bilo bi puno bolje da ste danas pomogli u berbi mandarina".

U Saboru je završeno aktualno prijepodne, a zasjedanje se nastavlja u 15,30 sati, raspravom o odluci Mandatno-imunitetnog povjerenstva da se bivšem premijeru Ivi Sanaderu skine zastupnički imunitet kako bi ga se kazneno gonilo u aferi Hypo.

28.09.2011. 17:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh