« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Slobodno šeće planetom

Izvanzemaljska beba iz Meksika ima živog brata?

Farmeri iz Meksika koji su 2007. uhvatili biće za koje se smatra da je izvanzemaljskog porijekla tvrde kako nije bilo samo.

Izvanzemaljska beba iz Meksika
Izvanzemaljska beba iz Meksika (Bild)
Više o

izvanzemaljci

,

Meksiko

˝Vidio sam i drugo biće. Bilo je muško, visine oko 70 cm˝, prisjeća se farmer Francisco Garcia te dodaje: ˝Vidio sam ga kako izlazi s ranča te bježi u daljinu.˝

Prvo biće izazvalo je šokantne reakcije u javnosti, nakon što su objavljene informacije o njemu. Bizarna kreatura nazvana je ˝izvanzemaljskom bebom˝, a mnogi zaista i vjeruju da se radi o biću s drugog planeta. Svi pokušaji da se definira njegova DNK propali su.

Reporter njemačkog tabloida Bild otputovao je u Meksiko kako bi vidio biće vlastitim očima. ˝Izgledalo je zastrašujuće. Moram priznati da sam osjetio nelagodu˝, rekao je po povratku reporter Michael Remke.

Veterinar Marco Salazar proučio je biće kratko nakon smrti, kada ga je jedan od farmera iz straha utopio. ˝Vidio sam različite vrste životinja, ali nikad takvo što˝ dodao je Salazar. ˝Stvorenje je imalo zube mesoždera, te veliku glavu što sugerira da je moglo biti vrlo inteligentno.˝

Tijelo je imalo karakteristike reptila, kao npr. zube, ali također i čovjeka, poput zglobova i ušiju.  No drugo biće još uvijek nije uhvaćeno. Skiva li se još uvijek negdje u nepreglednim šumama  Meksika?

31.08.2009. 19:21:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh